حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

پنج شنبه, 26 فروردین , 1400 4 رمضان 1442 Thursday, 15 April , 2021 ساعت تعداد کل نوشته ها : 1680 تعداد دیدگاهها : 54×
7تاثیر شگفت انگیز ترکیب سیر و لیمو
15 دسامبر 2018 - 12:57
شناسه : 4668
بازدید 42
0

در این مطلب برای شما از یک ترکیبی که معمولا برای لاغری استفاده می شود صحبت خواهیم کرد و به شما خواهیم گفت که 7خاصیت آن را دست کم نگیرید. پژوهشگران تأکید دارند که عصاره لیمو و سیر، فواید اثبات شده ای دارد از جمله: 1- درمان تمام التهابها، درمان گرفتگی رگهای قلب و جلوگیری […]

ارسال توسط :
پ
پ

در این مطلب برای شما از یک ترکیبی که معمولا برای لاغری استفاده می شود صحبت خواهیم کرد و به شما خواهیم گفت که 7خاصیت آن را دست کم نگیرید.

پژوهشگران تأکید دارند که عصاره لیمو و سیر، فواید اثبات شده ای دارد از جمله:

1- درمان تمام التهابها، درمان گرفتگی رگهای قلب و جلوگیری از تصلب شرایین و افزایش فشار خون.

2-  کاهش کلسترول و چربی، کمک به سوزاندن چربی های مضر، کاهش وزن (به دلیل تسریع میزان سوخت ‌وساز پایه و سوزاندن چربی، اشتها را افزایش می دهد، لذا باید در مدت مصرف این عصاره، مراقب رژیم غذایی تان باشید)، کاهش میانگین قند خون و بازسازی سلول های پانکراس.

3-  سنگ کلیه و سنگ کیسه صفرا را می شکند، ادرارآور است و نفخ و ورم بدن را به کلی از بین می برد.

4-  میکروب “هلیکوباکتر پیلوری” را از بین برده و زخم معده و زخم اثناعشر را درمان می کند.

5-  از بروز هر نوع التهاب روماتیسمی جلوگیری کرده و دردهای ناشی از روماتیسم را کاهش می دهد و از “کلسیفیکاسیون” (جمع شدن کلسیم در یکی از بافت‌های بدن) استخوان جلوگیری می کند؛ همچنین سطح مفاصل را بازسازی کرده و از بروز درد در این ناحیه جلوگیری می کند.

6-  باعث ترمیم و بازسازی سلول های مغزی و دستگاه عصبی شده و فعالیت سیستم عصبی را منظم می کند و فواید بسیاری در درمان فلج و سرگیجه دارد.

7-  تأثیر بسزایی در تقویت دستگاه ایمنی بدن دارد و هر نوع حساسیت به خصوص حساسیت های پوستی ناشی از “کهیر” را از بین می برد.

برای استفاده از این خواص و فواید می توان عصاره لیمو و سیر را به این ترتیب تهیه کرد:

40 عدد سیر پوست کنده و له شده را در دو لیتر آبلیمو ریخته و در ظرفی تیره قرار دهید و یک لایه ورقه تیره رنگ را دور ظرف بپیچید طوری که از رسیدن نور به داخل ظرف جلوگیری کند؛ سپس در ظرف را محکم ببندید و آن را به مدت 25 روز در درجه حرارت معتدل قرار دهید و هر روز ظرف را تکان دهید تا سیر و آبلیمو به طور کامل با هم مخلوط شوند.

پس از گذشت 25 روز، هربار نیم تا یک ساعت قبل از غذا، نصف یا یک فنجان از این عصاره را با معده خالی سربکشید.

همیشه باید در ظرف را ببندید و از افزودن آب یا شکر به آن پرهیز کنید، البته پس از ریختن عصاره در فنجان می توان اندکی آب به آن اضافه کرد.

نیم یا یک ساعت پس از صرف غذا هم مقداری از این عصاره بنوشید؛ در صورت امکان می توانید این عصاره را هر روز صبح به همان ترتیبی که گفته شد میل کنید.

منبع: العالم

<div id="pos-article-display-5763"></div>

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.