حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

سه شنبه, 29 اسفند , 1402 10 رمضان 1445 Tuesday, 19 March , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 1722 تعداد دیدگاهها : 54×
هندوانه میوه خوشمزه تابستانی!
06 می 2020 - 18:00
شناسه : 11823
بازدید 252
4

با فرا رسیدن فصل گرما و آغاز تابستان ، مصرف خوراکی هایی ک خنکی و حس تازگی را در بدن افراد به وجود می آورد افزایش می یابد که یکی از این مواد خوراکی میوه شیرین و آبدار هندوانه است که مصرف آن در این فصول گرن بشدت بالاست. هندوانه دارای مواد مغذی و معدنی […]

ارسال توسط :
پ
پ

با فرا رسیدن فصل گرما و آغاز تابستان ، مصرف خوراکی هایی ک خنکی و حس تازگی را در بدن افراد به وجود می آورد افزایش می یابد که یکی از این مواد خوراکی میوه شیرین و آبدار هندوانه است که مصرف آن در این فصول گرن بشدت بالاست.

هندوانه دارای مواد مغذی و معدنی فراوانی است که جز محبوب ترین میوه های تابستانی به حساب می آید.

این میوه به‌ خصوص در ماه رمضان می‌تواند بخش زیادی از آب مورد نیاز بدن شما را تامین کند و خوردن آن به ‌ویژه در وعده سحری و برای جلوگیری از تشنگی در طول روز توصیه می‌شود.

همچنین این میوه دارای مقادیر قابل توجهی ویتامین C بوده و کالری نسبتا پایینی دارد و به دلیل وجود رنگدانه لیکوپن و ترکیبات آنتی ‌اکسیدانی برای سلامتی بسیار مفید است.

به دلیل بزرگ بودن این میوه، ما گاهی آن را در یک وعده مصرف نکرده و بخشی از آن را برای چند روز در یخچال نگهداری می‌کنیم.

اما نکاتی در مورد چگونگی مصرف و نگهداری آن وجود دارد که در ادامه به توضیح برخی از این موارد خواهیم پرداخت.

شرایط و شگردهای نگهداری میوه هندوانه

هندوانه برش‌نخورده حدود هفت تا ده روز در دمای محیط و حدود دو تا سه هفته در دمای یخچال قابل نگهداری است.

در واقع زمان نگهداری آن بستگی به درجه رسیدگی و چگونگی نگهداری آن دارد.

 از قراردادن این میوه خوشمزه در محیط گرم خودداری کنید زیرا بافت آن حالت فیبری و نامطلوبی پیدا می‌کند. نگهداری هندوانه در یخچال توصیه می‌شود.

هندوانه پس از برش خوردن حداکثر تا یک روز در دمای محیط و سه تا پنج روز در دمای یخچال قابل نگهداری است.

البته اگر آن را به برش‌های بسیار کوچک‌تری تقسیم می‌کنید، مدت زمان نگهداری آن کوتاه‌تر خواهد بود.

برای نگهداری هندوانه در یخچال دورترین نقطه به فریزر را انتخاب کنید زیرا هندوانه به دلیل دارا بودن آب زیاد، ممکن است منجمد شود و در اثر انجماد بافت آن دچار تغییراتی می‌شود که خیلی برای مصرف خوشایند نیست.

 برش‌های کوچک هندوانه حتما باید در ظرف دردار و مناسبی نگهداری شود.

زیرا این میوه آب زیادی دارد و مقدار زیادی از آب آن بلافاصله پس از برش شروع به خروج می‌کند و این روند همچنان در مدت نگهداری برش‌ها ادامه می‌یابد.

اگر برش کوچکی از هندوانه را برداشتید و قسمت زیادی از آن هنوز باقی مانده بود، حتما یک لایه پلاستیک نازک روی سطح آن بکشید تا هم از خشک‌شدن سطحی آن و هم از جذب سایر بوهای یخچال جلوگیری شود.

بدرنگ‌ شدن و تیره‌ شدن رنگ از علائم فساد هندوانه و به‌خصوص نوع برش‌خورده است.

تکه های برش خورده‌ای که علائم کپک ‌زدگی در آن دیده می‌شود را سریعا دور بریزید.

 

<div id="pos-article-display-5763"></div>

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.