حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

پنج شنبه, 20 اردیبهشت , 1403 2 ذو القعدة 1445 Thursday, 9 May , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 1722 تعداد دیدگاهها : 54×
ارز نیمایی و حذف آن یک شایعه است؟!
30 آوریل 2020 - 18:00
شناسه : 11744
بازدید 210
8

در طی هفته گذشته خبرهایی ناشی از حذف ارز نیمایی در خصوص واردات قطعه برای تولید کنندگان لوازم خانگی به گوش می رسد که شایعاتی را در پی داشته است. در هفته گذشته طبق گفته رئیس اتحادیه لوازم خانگی ، آقای مرتضی میری قرار بر این شده بود تا جهت وارد کردن قطعات مورد نیاز […]

ارسال توسط :
پ
پ

در طی هفته گذشته خبرهایی ناشی از حذف ارز نیمایی در خصوص واردات قطعه برای تولید کنندگان لوازم خانگی به گوش می رسد که شایعاتی را در پی داشته است.

در هفته گذشته طبق گفته رئیس اتحادیه لوازم خانگی ، آقای مرتضی میری قرار بر این شده بود تا جهت وارد کردن قطعات مورد نیاز در بخش تولید لوازم خانگی خانگی ارز نیمایی که به تولید کنندگان تعلق می گرفت حذف شود.

اما این اخبار توسط خود ایشان تکذیب شد!

گفته میشود که آقای میری فقط بر طبق شنیده ها این اخبار را منتشر کرده اند که اکنون توسط خود ایشان این اخبار تکذیب شد.

دبیر کل انجمن صنایع لوازم خانگی ایران گفت: از ابتدای امسال بانک مرکزی با مشکل شیوع ویروس کرونا مواجه بوده، همچنین توقف فعالیت‌ها در کشور چین (که عمده واردات قطعات و اجزای لوازم خانگی از این کشور انجام می‌شود) سبب شد تا توقفی در فرایند تخصیص ارز شاهد باشیم و حذف ارز نیمایی برای واردات مواد اولیه لوازم خانگی صحت ندارد.

جزئیات اخبار مربوط به واردات قطعه با ارز نیمایی

عباس هاشمی افزود: واحد هایی وجود دارند که در سال جدید موفق به دریافت ارز نیمایی شده‌اند، اما فرآیند دریافت آن کند است.

هاشمی تاکید کرد: وقتی افراد برای واردات کالا، اجزا یا قطعات به سایت سامانه جامع تجارت مراجعه می کنند، باید فرم ثبت سفارش را پر کنند که با وارد کردن کد هشت رقمی تعرفه آن کالا، مشخص می شود مشمول ارز نیمایی است یا خیر ؟ بنابراین مطابق گفته ها و شنیده ها نمی توان اظهار نظر کرد.

 

دبیرکل انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی ایران خاطرنشان کرد: بانک مرکزی در ابتدای هر سال بر مبنای منابع داخلی و خارجی تحت اختیار خود منتظر اعلام اولویت های کالایی از سوی وزارت صنعت می‌شود که این موارد به کندی تخصیص ارز می‌انجامد.

وی یادآور شد: تجربه نشان داده که همه ساله بیشترین تخصیص های ارز در 6 ماه دوم سال اتفاق می افتد. هاشمی در عین حال گفت: لوازم خانگی صنعتی پیشران است و با توجه به شعار سال و دستیابی به “جهش تولید” از بانک مرکزی می خواهیم که اولویت تخصیص ارز را برای مواد و ملزومات مورد نیاز این صنعت در نظر داشته باشد.

 

هاشمی در ادامه در خصوص تاثیر ویروس کرونا بر فعالیت های تولیدی صنعت لوازم خانگی در کشور گفت: اکثریت قریب به اتفاق واحدها فعالیت های خود را با رعایت پروتکل های بهداشتی آغاز کرده‌اند و برخی از آنها تولید محصولات جدید را در برنامه خود دارند، در عین حال نگرانی اصلی آنها تخصیص به موقع ارز توسط بانک مرکزی است.

 

وی خاطر نشان کرد: در سال‌های گذشته بخش قابل توجهی از اجزا و قطعات محصولات این صنعت داخلی سازی شده و اکنون یخچال و فریزر تا 35 درصد، لباسشویی تا 30 درصد وابستگی به خارج داشته و تامین ماژول تلویزیون از سایر کشورها انجام می شود.

<div id="pos-article-display-5763"></div>

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.