امروز آغاز روزه داری مسلمانان و شروع ماه مبارک رمضان می باشد که جهانیان در مدت یک ماه با انجام آداب مخصوص این ایام ، خود را به خدای بزرگ نزدیکتر می کنند.
اما آنچه که در این روزها اهمیت دارد شرایطی است که ویروس کرونا به وجود آورده و ممکن است روزه داری سبب تضعیف سیستم دفاعی بدن فرد روزه دار شود که همین سبب شده تا درصد ابتلا به کرونا ویروس در افراد افزایش یابد.
رمضان امسال با توجه به اپیدمی کرونا در کشور با همه رمضان هایی که تا کنون داشته ایم متفاوت است. اینکه امسال می توانیم روزه بگیریم یا نه، ذهن خیلی از هموطنان را به خود مشغول کرده است.
باید توجه داشت که در هنگام روزه داری به نکات پزشکی در مورد حفظ سلامتی و نحوه صحیح تغذیه در این ایام توجه داشت و آن ها را به طور دقیق انجام داد.
نکات روزه داری برای این روزهای بیماری دار
با توجه به اینکه ماه مبارک رمضان را هم پیش رو داریم و به دلیل عدم مهار کامل بیماری کرونا، هنوز در خانه ماندن توصیه می شود.
مردم باید دقت کنند که از سبزیجات و میوه جات تازه بیشتر استفاده کنند و مصرف زولبیا و بامیه نباید به یک عادت غذایی تبدیل شود .
توصیه ما به همه روزه داران، رعایت تنوع و تعادل در برنامه غذایی و استفاده از همه ۵ گروه غذایی شامل گروه :
نان و غلات با تاکید بر غلات و نانهای سبوس دار
انواع جوانهها
گروه میوهها با تاکید بر مصرف انواع مختلف میوهها
گروه سبزیها با تاکید بر مصرف انواع آنها با رنگهای متفاوت و به ویژه خانواده کلم
گروه گوشتها با تاکید بر تخم مرغ، مرغ، ماهی
حبوبات و مغزها
گروه شیر و لبنیات با تاکید بر مصرف لبنیات کم چرب در فاصله افطار تا سحر .
روزه داران بهتر است بیشتر از شیرین کننده های طبیعی مانند عسل و خرما استفاده کنند.
ثبت دیدگاه