حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

پنج شنبه, 6 دی , 1403 25 جماد ثاني 1446 Thursday, 26 December , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 1706 تعداد دیدگاهها : 54×
جنگل اسرارآمیز تیکال در گواتمالا + تصاویر
18 سپتامبر 2019 - 17:11
شناسه : 7477
بازدید 269
13

در قلب این جنگل، یکی از مجموعه ی بزرگ تمدن مایا توسط پوشش گیاهی سرسبز و زیبا پوشیده شده است. مرکز تشریفاتی و انجام مناسک مذهبی این مجموعه، از معابد و کاخ‌های باشکوه و میادین عمومی قابل دسترسی با مسیرهای شیب‌داری تشکیل شده است. بقایای خانه‌های مربوط به مایاها را می‌توان در سراسر منطقه دید.. […]

ارسال توسط :
پ
پ

در قلب این جنگل، یکی از مجموعه ی بزرگ تمدن مایا توسط پوشش گیاهی سرسبز و زیبا پوشیده شده است. مرکز تشریفاتی و انجام مناسک مذهبی این مجموعه، از معابد و کاخ‌های باشکوه و میادین عمومی قابل دسترسی با مسیرهای شیب‌داری تشکیل شده است. بقایای خانه‌های مربوط به مایاها را می‌توان در سراسر منطقه دید.. ویرانه‌های این شهر باستانی اکنون تبدیل به یک جاذبه زیبای گردشگری شده است.

مایا ها تکامل تاریخی خود را از یک جامعه شکارچی به تمدن کشاورزی در این منطقه گذرانده اند. در کاوش‌های انجام گرفته در این منطقه، بقایای پنبه، تنباکو، حبوبات، کدو تنبل ، فلفل و میوه‌های زیادی کشف شده که نشان گر اوج تمدن این قوم قدیمی است . در کنار آن در این جنگل انواع موجودات زنده نیز زندگی می کنند از جمله گونه های مختلفی از پستانداران در این جنگل زندگی می کنند. گونه‌هایی همچون میمون زوزه کش شنل پوش، میمون عنکبوتی، مورچه‌خوار بزرگ، مورچه‌خوار کوچک، مورچه‌خوار ابریشمی، تنبل سه انگشتی ، سنجاب، گوفر جیبی، راکون، ، خرسک دم حلقه‌ای، شیر کوهی، مارگای، پلنگچه، جگواروندی (گربه ایرا)، جگوار، تاپیر بیرد (که تنها در مجاورت آب زندگی می کنند)، گراز بدبوی لب سفید و گراز بدبوی یقه دار، آهوی دم سفید و آهوچه سرخ. تیکال میزبان 333 گونه از پرندگان است و از 74 خانواده پرندگان در گواتمالا، 63 خانواده در این پارک ساکنند. از گونه‌های موجود در تیکال، بوقلمون ریز چشم، طوطی قرمز، لک لک جابیرو عقاب کاکل‌دار را می‌توان نام برد.

از همه جالب تر اما همان ساختمان های عجیبی است که مایا ها ساخته اند و هنوز هم برای بسیاری از کاوشگران و باستان شناسان رمز و راز این ساختمان ها کشف نشده است. برخی بر این اعتقاد هستند که مایا ها با فرازمینی ها در ارتباط بوده اند و این ساختمان ها را برای ارتباط با موجودات فضایی ساخته اند. اما هنوز دلایل علمی دقیقی برای این ادعا کشف نشده است. به هر صورت این ساختمان ها برای هر گردشگری جالب توجه است.

نویسنده : فواد شمس

 

 

 

 

 

<div id="pos-article-display-5763"></div>

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.