از طرف دیگر تولید یخچال و فریزر، کولرآبی و الکتروموتور ۱۵.۶،۹.۷ و ۸.۴ درصد افزایش داشته است.
دیگر آمار های وزارت صمت
در چهار ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه در سال گذشته، تولید کامیون کشنده ۶۷.۶ درصد کاهش و تولید کارتن ۵۳.۳ درصد افزایش داشته، که به ترتیب بیشترین کاهش و افزایش تولید را در این مدت به خود اختصاص دادهاند.
طبق این آمار از بین ۲۴ کالای منتخب صنعتی محصولات سواری، وانت، اتوبوس – مینیبوس – ون، کامیون کشنده و کمباین بیشترین کاهش تولید را به خود اختصاص دادهاند، بهطوریکه تولید این محصولات در چهار ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه در سال گذشته به ترتیب ۳۸.۴، ۱.۶، ۶۱.۲، ۶۷.۶، ۴۶.۳ درصد کاهش داشته است.
در این میان تنها تولید تراکتور در چهار ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۲۹.۱ درصد افزایش داشته و تولید آن از ۴۷۴۵ دستگاه در چهار ماهه اول سال گذشته به ۶۱۲۴ دستگاه در چهار ماهه نخست امسال رسیده است.
لاستیک خودرو نیز یکی دیگر از کالاهایی است که تولید آن در چهار ماهه نخست امسال نسبت به سال گذشته، کاهش بیش از ۲۰ درصدی را تجربه کرده است. طبق آمارها در چهار ماه نخست سال گذشته ۷۲ هزار و ۶۰۰ تن لاستیک خودرو تولید شده، اما تولید این محصول در چهار ماهه نخسته امسال با کاهش ۲۰.۴ درصدی به ۵۷ هزار و ۸۰۰ تن رسیده است.
افزایش نزدیک به ۱۰ درصدی تولید داروی انسانی
اما تولید محصولات غذایی، دارویی و بهداشتی وضعیت بهتری داشته، بهطوری که طبق آمار تولید روغن ساخته شده نباتی و داروی انسانی به ترتیب ۵.۸ و ۹.۶ درصد در چهار ماه اول امسال نسبت به مدت مشابه در سال گذشته افزایش داشته است.
اما تولید پودر شوینده با کاهش ۶.۵ درصدی از ۲۱۲ هزار و ۳۰۰ تن در چهار ماهه اول سال گذشته به ۱۹۸ هزار و ۵۰۰ تن در چهار ماهه اول امسال رسیده است.
تولید کاغذ بالاخره افزایشی شد
همچنین طبق این آمار تولید محصولات سلولزی از جمله انواع کاغذ، کارتن، نئوپان و فیبر در چهار ماهه نخست امسال ۴.۱، ۵۳.۳، ۲۷ و ۶.۷ درصد نسبت به چهار ماهه اول سال ۱۳۹۷ افزایش داشته است.
کاغذ یکی از محصولاتی است که در یک سال گذشته افزایش قیمت چشمگیر و کمبود، بازار آن را دچار مشکل کرده بود و آمار قبلی نیز حاکی از کاهش ۱.۸ درصدی تولید این محصول در سه ماهه نخست امسال نسبت به سه ماهه اول سال ۱۳۹۷ بود.
ثبت دیدگاه