حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

پنج شنبه, 9 فروردین , 1403 19 رمضان 1445 Thursday, 28 March , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 1722 تعداد دیدگاهها : 54×
ماهی بخور، آسم نگیر!
08 آوریل 2019 - 21:30
شناسه : 5611
بازدید 224
7

همیشه از تاثیر تغذیه در پیشگیری از بیماری ها صحبت کرده ایم. در این مطلب به بررسی مواد غذایی برای پیشگیری از آسم پرداخته ایم. شاید جالب باشد که بدانید ماهی به دلیل امگا3 فراوانی که دارد باعث جلوگیری از ابتلا به آسم می شود. روغن ماهی سرشار از اسیدهای چرب پلی اشباع نشده و […]

ارسال توسط :
پ
پ

همیشه از تاثیر تغذیه در پیشگیری از بیماری ها صحبت کرده ایم. در این مطلب به بررسی مواد غذایی برای پیشگیری از آسم پرداخته ایم. شاید جالب باشد که بدانید ماهی به دلیل امگا3 فراوانی که دارد باعث جلوگیری از ابتلا به آسم می شود.

روغن ماهی سرشار از اسیدهای چرب پلی اشباع نشده و حاوی اسیدهای چرب اُمگا ۳ و ۶ است که نقش مهمی در رشد و عملکرد عادی مغز و سیستم عصبی مرکزی دارد.

«آندراس لوپاتا»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه جیمز کوک استرالیا، در این باره می‌گوید: «برخی انواع اسیدهای چرب پلی اشباع نشده از روغن‌های دریایی با کاهش قابل توجه ریسک ابتلاء به آسم یا علائم شبه آسم تا ۶۲ درصد مرتبط هستند، درحالیکه مصرف زیاد این اسیدهای حاصل از روغن‌های گیاهی با افزایش ریسک ابتلاء به آسم تا ۶۷ درصد مرتبط است.»

حدود ۳۳۴ میلیون نفر در جهان مبتلا به بیماری آسم هستند و سالانه حدود ۲۵۰ هزار نفر به دلیل این بیماری می‌میرند.

لوپاتا در ادامه می‌افزاید: «حتی با وجود احتمال وجود آلاینده‌های نظیر جیوه در برخی از ماهی‌ها، فواید ماهی و غذاهای دریایی به مراتب ارزشمندتر از ریسک‌های احتمالی آن است.»

در این مطالعه، تیم تحقیق ۶۴۲ نفر را که در کارخانه فرآوری ماهی در روستای در آفریقای جنوبی کار می‌کردند بررسی کردند.

منبع: مهر

<div id="pos-article-display-5763"></div>

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.