حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

چهارشنبه, 5 اردیبهشت , 1403 16 شوال 1445 Wednesday, 24 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 1722 تعداد دیدگاهها : 54×
عوامل شایع سرطان پروستات
22 فوریه 2018 - 22:50
شناسه : 2575
بازدید 274
7

با آزمایشات دوره ای در مردان مثل عفونت در ادرار و یا خون در ادرار (هماچوری) می توان جلوی مبتلاشدن به سرطان پروستات را گرفت. اما این آزمایشات باید به صورت منظم هر سال یک بار یا شش ماه یکبار انجام شود. و آن از طرف انجام بعضی از کارهای روزانه می تواند ریسک خطر […]

ارسال توسط :
پ
پ

با آزمایشات دوره ای در مردان مثل عفونت در ادرار و یا خون در ادرار (هماچوری) می توان جلوی مبتلاشدن به سرطان پروستات را گرفت. اما این آزمایشات باید به صورت منظم هر سال یک بار یا شش ماه یکبار انجام شود. و آن از طرف انجام بعضی از کارهای روزانه می تواند ریسک خطر ابتلا را بالا ببرد.

 

 

یک متخصص رادیوتراپی و پرتو درمانی با اشاره به علائم ابتلا به سرطان پروستات گفت: نوع تغذیه، مصرف مشروبات الکلی، استعمال سیگار و ژنتیک در بروز این سرطان بسیار تاثیرگذار است.

دکتر بهرام مفید در آستانه برگزاری دومین کنگره بین‌المللی کلینیکال آنکولوژی و دوازدهمین کنگره سالیانه کلینیکال آنکولوژی ایران درباره سرطان پروستات اظهار کرد: سرطان پروستات جزو سرطان‌های شایع در دنیا است که سالانه جان بسیاری از مردان را در سراسر جهان می‌گیرد.

وی با اشاره به ضرورت غربالگری برای پیشگیری از این سرطان گفت: این سرطان با افزایش سن ارتباط مستقیم دارد و به راحتی با یک آزمایش خون قابل تشخیص است.

این متخصص رادیوتراپی و آنکولوژی با بیان اینکه سرطان پروستات جزو شایع‌ترین سرطان‌ها در مردان است، افزود: نوع تغذیه، مصرف مشروبات الکلی، استعمال سیگار و ژنتیک در بروز این سرطان بسیار تاثیرگذار است.

مفید خاطرنشان کرد: مردان باید هرگونه تغییر در ادرار شامل احتباس و تکرر ادرار و وجود خون در ادرار را جدی بگیرند و حتما به پزشک جهت معاینه و انجام PSA مراجعه کنند. ضمن اینکه شایع‌ترین علامت ابتلا به این نوع سرطان مشاهده خون در ادرار است.

بنابر اعلام روابط عمومی برگزاری این کنگره، وی یادآور شد: سرطان پروستات رشد آهسته‌ای دارد و تشخیص زودرس آن سبب شده تا میزان بهبودی هرچه سریع‌تر حاصل شود، اما با گذشت زمان، درمان آن مشکل می‌شود ولی می‌توان با هورمون درمانی و شیمی درمانی طول عمر بیمار را افزایش داد.

منبع: سلامت نیوز

<div id="pos-article-display-5763"></div>

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.