حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

پنج شنبه, 6 اردیبهشت , 1403 17 شوال 1445 Thursday, 25 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 1722 تعداد دیدگاهها : 54×
سامانه ای برای چک کردن اصالت لوازم آرایش!
16 فوریه 2019 - 14:52
شناسه : 5128
بازدید 415
9

هر لوازم آرایشی اصل نیست! چراکه واردات لوازم آرایش مخصوصا از آمریکا به کشور بسیار محدود شده است. به همین دلیل سامانه ای برای چک کردن اصالت کالا از طرف سازمان غذا و دارو ایجاد شده است که شما کد ۱۶ رقمی روی برچسب را به آن ارسال میکنید و مشخصات ارسالی از طریق پیامک […]

ارسال توسط :
پ
پ

هر لوازم آرایشی اصل نیست! چراکه واردات لوازم آرایش مخصوصا از آمریکا به کشور بسیار محدود شده است. به همین دلیل سامانه ای برای چک کردن اصالت کالا از طرف سازمان غذا و دارو ایجاد شده است که شما کد ۱۶ رقمی روی برچسب را به آن ارسال میکنید و مشخصات ارسالی از طریق پیامک را با کالایی که در دست دارید تطابق می دهید و از اصالت آن مطمئن می‌شوید.

عبدالعظیم بهفر، با اشاره به اینکه لوازم آرایشی رنگی«Color cosmetics »، از امریکا یا به کشور وارد نمی شود یا واردات آن بسیار محدود است، گفت: مردم در هنگام خرید لوازم آرایشی توجه کنند که اگر برچسب محصول یا بسته بندی این نوع ساخت امریکا باشد، در صورت عدم اطمینان از اصالت کالا و واردات قانونی آن، از خرید محصول خودداری کنند، چراکه آن کالا قاچاق، تقلبی و یا فاقد تاریخ مصرف است.

وی با تاکید بر خطرناک بودن مصرف کالاهای قاچاق و یا تقلبی، یادآور شد: لازم است خانواده ها برای حفظ سلامت خود به برچسب اصالت کالا توجه کرده و هرگز فریب عده ای سودجو و متقلب را که هدفی جز منفعت طلبی نداشته و اهمیتی برای سلامتی مردم قائل نیستند را نخورند.

مدیرکل فرآورده های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، با اشاره به تکنیک های سودجویان در مورد لوازم و فرآورده های آرایشی و بهداشتی، توضیح داد: معمولا هنگام فروش محصولات غیرمجاز به خریداران گفته می شود که این کالا به صورت چمدانی  یا از طریق مسافران از اروپا و آمریکا به صورت موردی وارد شده است، که در اکثر موارد ناصحیح و ادعای نادرستی است.

وی خاطرنشان کرد: سلامت مردم و حفظ و ارتقاء آن از اولویت های کاری سازمان غذا و دارو بوده و اداره کل آرایشی و بهداشتی سازمان، با هماهنگی و همکاری دانشگاه های علوم پزشکی، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و…، با جدیت بیشتری به بازرسی ها در سطح عرضه اقدام و  موارد تخلف را به مردم اطلاع رسانی می کند.

بهفر به مردم توصیه کرد: از خرید کالاهای بدون برچسب اصالت خودداری کرده و در صورت وجود برچسب اصالت نیز با خراشیدن این برچسب، کد ١۶ رقمی آن این عدد را به سامانه ۲۰۰۰۸۸۲۲ پیامک کرده و حتما مشخصات ارسالی از طریق پیامک را با کالای در دست مطابقت دهند و فقط به جمله کالا اصالت دارد اکتفا نکنند.

منبع: مهر

<div id="pos-article-display-5763"></div>

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.