در زمان های قدیم که خبری از یخچال و فریزر نبود، مواد غذایی را به مقدار استفاده خریداری می کردند یا نهایتا راه هایی برای نگهداری انتخاب می کردند که در عرض مدت زمان کوتاهی آنها را استفاده کنند. اما امروزه ما عادت به انبار کردن مواد غذایی در فریزر داریم که این کار بسیار اشتباه است. تحقیقات نشان میدهد، گوشت قرمز را در مدت زمان مشخصی باید استفاده کرد.
نتایج یک تحقیق نشان میدهد، گوشت قرمز گوسفند و گوساله تا 50 روز قابلیت نگهداری در فریزر را دارد.
پژوهشگران میگویند: برای هر ماده غذایی فریزری بهترین زمان مصرف، حداکثر تا قبل از رسیدن به نصف زمان مورد نظر برای نگهداری آن در فریزر است.
این مطالعه که توسط محققان توسط انجمن تولیدکنندگان گوشت انگلیس صورت گرفته تأکید میکند، بستهبندیهای گوشت باید با دقت بیشتری انجام شود.
علاوه بر این، لازم است است نظارت بر فروشگاهها بیشتر شود تا از تعویض تاریخ گوشتهای بستهبندی شده جلوگیری به عمل آید.
منبع: دیلی میل
ثبت دیدگاه