حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

جمعه, 10 فروردین , 1403 20 رمضان 1445 Friday, 29 March , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 1722 تعداد دیدگاهها : 54×
خوراکی های کاهنده قند خون
16 فوریه 2019 - 21:06
شناسه : 5131
بازدید 327
7

انواع و اقسام سوغاتی هایی که در شهرهای متفاوت ایران وجود دارد شامل شیرینی جات است و خوشمزه گی این شیرینی ها باعث می شود که خیلی از افراد ایران مبتلا به دیابت نوع ۲ باشند! در واقع رژیم غذایی غلط نقش مهمی در ابتلا به دیابت نوع دو دارد. در این مطلب برای شما […]

ارسال توسط :
پ
پ

انواع و اقسام سوغاتی هایی که در شهرهای متفاوت ایران وجود دارد شامل شیرینی جات است و خوشمزه گی این شیرینی ها باعث می شود که خیلی از افراد ایران مبتلا به دیابت نوع ۲ باشند! در واقع رژیم غذایی غلط نقش مهمی در ابتلا به دیابت نوع دو دارد. در این مطلب برای شما بهترین خوراکی هایی که قند خون شما را کاهش می دهد را به شما معرفی کرده ایم.

شایع ترین علل ابتلا به دیابت نوع۲ شامل رژیم غذایی ناسالم، سبک زندگی بی تحرک و چاقی است. در صورت عدم درمان، این بیماری منجر به مشکلاتی نظیر بیماری های قلبی و فشارخون بالا می شود.

یکی از بهترین راه های مقابله با دیابت، تغییر در رژیم غذایی است. برخی از مواد خوراکی دارای خواص ضددیابتی هستند که می توان در رژیم غذایی گنجانده شوند.

زنجبیل: تحقیق اخیر نشان می دهد زنجبیل می تواند به کنترل میزان بالا قندخون از طریق کنترل گلوکز خون کمک کند. تحقیقات نشان می دهد عصاره زنجبیل قادر به افزایش جذب گلوکز در سلول های ماهیچه بدون نیاز به انسولین است. این خاصیت زنجیبل عمدتا به خاطر وجود گینگرول در زنجبیل است.

سیب زمینی شیرین: منبع خوب کربوهیدرات های پیچیده است که مصرف آن را برای افراد دیابتی و افراد خواهان کاهش وزن مفید می کند.

چغندر: دارای قند طبیعی، فیبر، پتاسیم و فولات است. قند موجود در چغندر به سرعت تبدیل به گلوکز نمی شود. حاوی بتالاین و نئوبتانین است که به کاهش میزان گلوکز، افزایش حساسیت انسولین و جلوگیری از تغییرات ناشی از فشار اکسایشی در بیماران دیابتی کمک می کند.

هویج: مطالعات نشان می دهد میزان بالا بتاکاروتن موجود در هویج که در بدن تبدیل به ویتامین A می شود دارای پتانسیل کاهش ریسک دیابت نوع۲ است.

ریشه زردچوبه: کرکومین موجود در عصاره زردچوبه به تعدیل میزان انسولین کمک کرده و میزان کارآیی داروهای دیابت را افزایش می دهد. زردچوبه یک ضداکسایش قوی است که با رادیکال های آزاد مقابله کرده و موجب کاهش مقاومت انسولین در بدن می شود.

<div id="pos-article-display-5763"></div>

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.