حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

جمعه, 31 فروردین , 1403 11 شوال 1445 Friday, 19 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 1722 تعداد دیدگاهها : 54×
بیماری با گوشت گاو!
11 آگوست 2018 - 15:18
شناسه : 3612
بازدید 217
6

یکی از پر طرفدارترین گوشت های مصرفی در بین مردم گوشت گاو است. البته که متخصصان طب سنتی این نوع گوشت را خیلی توصیه نمی کنند. ولی باز هم در رستورانها و خانه ها از آن بسیار استقبال می شود. مطالعات جدید نشان می دهد که این گوشت می تواند خیلی خطرناک باشد. با ما […]

ارسال توسط :
پ
پ

یکی از پر طرفدارترین گوشت های مصرفی در بین مردم گوشت گاو است. البته که متخصصان طب سنتی این نوع گوشت را خیلی توصیه نمی کنند. ولی باز هم در رستورانها و خانه ها از آن بسیار استقبال می شود. مطالعات جدید نشان می دهد که این گوشت می تواند خیلی خطرناک باشد. با ما همراه باشید.

متخصصان، گوشت گاو تولید شده در مزارع را منبع خطرناکی از سوپر باکتری اعلام کردند.

مجله Scientific Reports در مطلبی در این باره منتشر کرد: بنابر اظهارات متخصصان زیست‌شناسی، اولین منبع فوق‌العاده خطرناک سوپر باکتری که قادر به ایجاد بیماری همه گیر در میان مردم است، گوشت گاو و سایر انواع گوشتی است که در مزارع با استفاده از آنتی بیوتیک‌ها رشد می‌کند.

وجود باسیلوس (باکتری) که قادر به تولید انتروتوکسین‌ها است در بسیاری از نمونه‌های گوشت گاو و مرغ تولید شده در مصر نشان داده است که این میکروب‌ها می‌توانند تبدیل به یک تهدید جدی برای سلامت عمومی شوند.

کاملیا عثمان و همکارانش از دانشگاه قاهره (مصر) در این باره می نویسند: ادامه استفاده از آنتی بیوتیک‌ها می‌تواند این باکتری‌ها را به میکروب های خطرناک تبدیل کند.

عثمان و همکارانش می‌گویند که خطرناکترین نسخه‌های این میکروب‌ها هنوز ظاهر نشده است. اگر آنتی بیوتیک‌ها همچنان در مقادیر زیاد مورد استفاده قرار گیرند و استانداردهای بهداشتی اولیه که مانع نفوذ میکروب به گوشت می‌شود در مزارع رعایت نشود، این باکتری‌ها می‌توانند در سال‌های آتی رشد کنند.

به گزارش اسپوتنیک، گفتنی است در سال های اخیر مشکل ظهور به اصطلاح سوپر باکتری یا همان میکروب مقاوم در برابر یک یا چند آنتی بیوتیک، پیش روی پزشکان بیشتر و شدیدتر شده است که در میان آنها عوامل عفونی نادر و پاتوژن های رایج و خطرناکی مانند استافیلوکوک اورئوس یا پنوموکوک وجود دارد. بنابراین یک خطر واقعی وجود دارد که تمامی آنتی بیوتیک‌ها اثربخشی خود را از دست بدهند و علم پزشکی به دهه‌های تاریک خود بازگردد.

منبع: ایسنا

<div id="pos-article-display-5763"></div>

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.