حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

سه شنبه, 4 اردیبهشت , 1403 15 شوال 1445 Tuesday, 23 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 1722 تعداد دیدگاهها : 54×
بازی های مخرب اندروید
08 ژانویه 2019 - 23:36
شناسه : 4844
بازدید 403
7

گاهی نوستالژی بازی هم کار دست آدم می دهد! همه افراد وقتی پای بازی های نوستالژی به میان می آید وسوسه می شوند! اما این وسوسه شدن به چه قیمتی تمام می شود؟ بازی‌های قدیمی کنسول، دسته‌ای از برنامه‌های موجود در فروشگاه‌های اندرویدی هستند که به دلیل خاطره‌انگیز بودن آنها، در بین کاربران اندرویدی طرفداران […]

ارسال توسط :
پ
پ

گاهی نوستالژی بازی هم کار دست آدم می دهد! همه افراد وقتی پای بازی های نوستالژی به میان می آید وسوسه می شوند! اما این وسوسه شدن به چه قیمتی تمام می شود؟

بازی‌های قدیمی کنسول، دسته‌ای از برنامه‌های موجود در فروشگاه‌های اندرویدی هستند که به دلیل خاطره‌انگیز بودن آنها، در بین کاربران اندرویدی طرفداران زیادی دارد.

برای اجرای این بازی‌های قدیمی در محیط اندروید لازم است شبیه‌سازی به منظور پیاده‌سازی و اجرای بازی وجود داشته باشد.

این فایل شبیه‌ساز اغلب در فایل نصبی برنامه (فایل apk) قرار دارد و پس از نصب، از کاربر خواسته می‌شود تا برنامه شبیه‌ساز را نصب کند؛ با تأیید کاربر، فایل ثانویه شبیه‌ساز روی دستگاه نصب شده و کاربر می‌تواند بازی کنسول را روی دستگاه اندرویدی خود اجرا کند.

متأسفانه همین فرآیند به ظاهر ساده، یکی از ترفندهای مهاجمان برای سواستفاده از دستگاه کاربران و مخفی کردن رفتار مخرب خود است.

از آنجا که در اغلب این برنامه‌ها، فایل مربوط به شبیه‌ساز بدون پسوند apk در پوشه‌های جانبی برنامه اصلی قرار داده شده است، در بررسی‌های امنیتی برنامه، توسط فروشگاه‌های اندرویدی، به وجود چنین فایلی توجه نمی‌شود و فایل شبیه‌ساز مورد بررسی قرار نمی‌گیرد.

در مجوزهای نمایش داده شده در فروشگاه‌های اندرویدی نیز تنها به مجوزهای فایل اولیه اشاره شده است و مجوزهایی که شبیه‌ساز از کاربر می‌گیرد، ذکر نمی‌شود؛ این فرصتی است که مهاجم با استفاده از آن می‌تواند رفتار مخرب موردنظر خود را در این فایل مخفی کرده و بدافزار را در قالب برنامه‌ای سالم در فروشگاه اندرویدی منتشر سازد.

علاوه بر این، فایل شبیه‌ساز پس از نصب آیکون خود را مخفی کرده و کاربران عادی قادر به شناسایی و حذف آن نخواهند بود؛ حتی با حذف برنامه اصلی نیز فایل شبیه‌ساز حذف نشده و پایگاه ثابتی روی دستگاه قربانی برای مهاجم ایجاد خواهد شد.

رفتار مخرب مربوط به این برنامه‌ها را که عموما ساختاری یکسان و تکراری دارند، می‌توان به سه دسته تقسیم کرد:

• استفاده از سرویس‌های تبلیغاتی، علاوه بر سرویس‌های تبلیغاتی موجود روی برنامه اصلی
• دانلود و نصب برنامه‌های دیگر (بدافزار یا برنامه‌های دارای سرویس‌های ارزش افزوده)
• جاسوسی و ارسال اطلاعات کاربر به مهاجم

در تصویر زیر اسامی و مشخصات 300 بازی از سه توسعه دهنده که جمعا حدود صد هزار نصب فعال داشتند، آمده که گفته شده این بازی‌ها در حال حاضر از روی پلت‌فرم بزرگترین اندروید مارکت ایران حذف شده است

بازی های مخرب

منبع: تسنیم

<div id="pos-article-display-5763"></div>

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.