حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

جمعه, 10 فروردین , 1403 20 رمضان 1445 Friday, 29 March , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 1722 تعداد دیدگاهها : 54×
این افراد چای سبز نخورند
13 می 2018 - 10:45
شناسه : 3130
بازدید 256
7

چای سبز خواص زیادی برای سلامتی دارد، اما این چای  و ترکیبات آن ممکن است تا اندازه ای  مفید باشد اما مقدار مصرف زیاد آن ممکن است موجب برخی عوارض نامطلوب شود. اثر ترکیبات چای سبز ممکن است در همه افراد مشابه نباشد. اثرات مضر مصرف بیش از حد چای (سیاه یا سبز) به علت […]

ارسال توسط :
پ
پ

چای سبز خواص زیادی برای سلامتی دارد، اما این چای  و ترکیبات آن ممکن است تا اندازه ای  مفید باشد اما مقدار مصرف زیاد آن ممکن است موجب برخی عوارض نامطلوب شود.

اثر ترکیبات چای سبز ممکن است در همه افراد مشابه نباشد. اثرات مضر مصرف بیش از حد چای (سیاه یا سبز) به علت سه عامل اصلی است:

۱. کافئین آن

۲. ماندگاری آلومینیوم

۳. اثرات پلی فنل بر میزان آهن بدن

پژوهش‌ها نشان داده‌اند که برخی از عصاره‌های چای سبز، سمی است و مصرف آن می‌تواند بیماری‌های متابولیک را به وجود آورد. مطالعه دیگری نشان داده است که مصرف بیش از حد این نوع چای باعث آسیب به پانکراس و کبد می‌شود. مصرف بیش از حد کافئین که در چای سبز و بعضی از عصاره‌های آن وجود دارد در بعضی از افراد باعث علائمی مانند عصبانیت، بی‌خوابی و بی‌قراری می‌شود. افرادی که دارای بیماری فشار چشم هستند، از چای سبز نباید استفاده کنند. افراد با بیماری میگرن نیز باید چای سبز به میزان کم مصرف کنند.

در رابطه با مصرف چای سبز برخی نکات را به یاد داشته باشید:

افراد مبتلا به بیماری قلبی یا مشکلات قلبی – عروقی نباید این نوع چای را مصرف کنند.

زنان باردار و شیرده نباید بیش از یک یا دو فنجان در روز بنوشند زیرا کافئین می‌تواند باعث افزایش ضربان قلب شود.

با توجه به اثرات کافئین، در مصرف همزمان چای سبز و بعضی از داروها باید احتیاط کرد تا تداخل دارویی به وجود نیاید.

برخی مطالعات قابلیت چای سبز در جذب سطح بالایی از آلومینیوم بدن را نشان داده است. این ویژگی برای بیماران مبتلا به نارسایی کلیوی مهم است زیرا آلومینیوم می‌تواند توسط بدن انباشته و در نتیجه ایجاد بیماری‌های عصبی کند.

ترکیبات این چای توانایی جذب آهن را داشته و مصرف بیش از حد آن می‌تواند باعث کاهش قابل توجه آهن در بدن شود.

منبع: ایسنا

<div id="pos-article-display-5763"></div>

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.