حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

پنج شنبه, 6 اردیبهشت , 1403 17 شوال 1445 Thursday, 25 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 1722 تعداد دیدگاهها : 54×
تولید موسیقی با هوش مصنوعی
31 جولای 2020 - 10:00
شناسه : 12285
بازدید 219
7

یک یوتیوبر با آموزش هوش مصنوعی براساس ترانه‌های گروه Nirvana، یک قطعه‌ی موسیقی کامل از آن خروجی گرفت که کیفیت قابل قبولی دارد. هوش مصنوعی با یادگیری متن چند ترانه، یک قطعه‌ی موسیقی تولید کرد شاید هوش مصنوعی به‌مرور توانایی انجام تمامی وظایف ما را پیدا کند. بازسازی قطعات موسیقی از گروه‌ها و خواننده‌های محبوب، […]

ارسال توسط :
پ
پ

یک یوتیوبر با آموزش هوش مصنوعی براساس ترانه‌های گروه Nirvana، یک قطعه‌ی موسیقی کامل از آن خروجی گرفت که کیفیت قابل قبولی دارد.

هوش مصنوعی با یادگیری متن چند ترانه، یک قطعه‌ی موسیقی تولید کرد

شاید هوش مصنوعی به‌مرور توانایی انجام تمامی وظایف ما را پیدا کند. بازسازی قطعات موسیقی از گروه‌ها و خواننده‌های محبوب، یکی از کارهای جذاب برای کاربران دنیای فناوری است که شاید در خطر تصاحب توسط هوش مصنوعی قرار داشته باشد.

یکی از کاربران یوتیوب به‌نام فانک ترکی از مدت‌ها پیش به‌دنبال آزمایش کردن توانایی هوش مصنوعی در ساختن قطعات موسیقی بود. او متن ترانه‌ها را به یک هوش مصنوعی می‌داد تا یک موسیقی کاملا جدید را براساس ورودی‌ها بسازد.

نتیجه‌ای اولیه از آزمایش‌ها، قابل قبول به‌نظر می‌رسد و می‌توانید نمونه‌ی آن را در این لینک مشاهده کنید. در جدیدترین آزمایش ترکی، او ترانه‌هایی از قطعات موسیقی متعدد گروه نیروانا را به هوش مصنوعی داد. ویدیویی که در لینک بالا می‌بینید، حاصل پردازش هوش مصنوعی است و Smother نام دارد.

هوش مصنوعی و موسیقی

هوش مصنوعی و موسیقی

راه پیشرفت طولانی است…

فانک ترکی برای ساخت ویدیوی بالا، ترانه‌‌های تولیدشده توسط هوش مصنوعی را خواند و با ابزارهای نرم‌افزاری آن‌ها را به صدای جدیدی تغییر داد. تمامی بخش‌های آهنگ‌سازی و ترکیب سازها نیز توسط ترکی انجام شده‌اند. به‌هرحال متنی که در ترانه‌ی حاصل می‌شنویم، هیچ معنا و هدف خاصی ندارد و نمی‌توان آن را یک اثر هنری دانست.

قبلا تلاش‌های مشابهی توسط او برای ساختن قطعات موسیقی به کمک هوش مصنوعی انجام شده بود که از موسیقی گروه‌هایی همچون متالیکا و نیکل‌بک استفاده می‌کرد. درنهایت، حاصل کار هیچ‌گاه یک اثر کامل نیست و مانند آزمایش‌های مشابه برای نوشتن فیلمنامه به کمک هوش مصنوعی، هنوز راه زیادی تا تکامل در پیش دارد.

 

 

منبع:

زومیت

<div id="pos-article-display-5763"></div>

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.