حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

جمعه, 7 اردیبهشت , 1403 18 شوال 1445 Friday, 26 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 1722 تعداد دیدگاهها : 54×
نقد و بررسی رادیاتور پنلی و چگونگی کارکرد؟
26 آگوست 2018 - 13:12
شناسه : 3779
بازدید 324
6

رادیاتور پنلی نسل جدید از رادیاتور ها می باشد که به دلیل ویژگی های منحصر به فردش از استقبال بسیار زیادی در بین مصرف کنندگان برخوردار شده است. تولید رادیاتور پنلی: رادیاتور های پنلی از فولاد ساخته می شوند . ورق های فولاد در کارخانه های تولید رادیاتور پنلی وارد دستگاه های تمام اتوماتیک یا […]

ارسال توسط :
پ
پ

رادیاتور پنلی نسل جدید از رادیاتور ها می باشد که به دلیل ویژگی های منحصر به فردش از استقبال بسیار زیادی در بین مصرف کنندگان برخوردار شده است.

تولید رادیاتور پنلی:

رادیاتور های پنلی از فولاد ساخته می شوند . ورق های فولاد در کارخانه های تولید رادیاتور پنلی وارد دستگاه های تمام اتوماتیک یا نیمه اتوماتیک شده و با شکل گیری های مختلف از خط تولید خارج می گردد. خطهای تولید رادیاتور پنلی عمدتا ربات های برش تمام اتوماتیک و دستگاه های جوش تمام اتوماتیک و حوضچه های رنگ و رنگ آمیزی رباتیک می باشد.

رادیاتور پنلی

 

متاسفانه در ایران بعضا رادیاتور پنلی به نام های ترکیه ای یا آلمانی دیده می شود که متاسفانه واقعیت ندارد . با توجه به اینکه  ما در ایران یکی از بزرگترین تولید کنندگان ورق فولاد میباشیم و به دلیل وزن بالای رادیاتور پنلی وارد کردن آن به صرفه نیست در نتیجه شرکت های تولید کننده با وارد کردن خط های تمام اتوماتیک رادیاتور پنلی از کشورهایی همچون ایتالیا ، آلمان ، ترکیه و چین اقدام به تولید رادیاتور های پنلی در ایران می کنند. برخی از شرکت های ایرانی با گرفتن نمایندگی از طرف های خارجی رادیاتور پنلی با برندهای آن ها را در ایران تولید می کنند.
معروفترین شرکت تولید کننده خط تولید تمام اتوماتیک  رادیاتور پنلی LEAS می باشد. این شرکت اصلیتی ایتالیایی دارد که خط تولید آن در چند برند تولید کننده رادیاتور پنلی فعال است . رادیاتور پنلی ایساتیس و لورچ مجهز به خط تولید LEAS  ایتالیا می باشد. فرآیند تولید رادیاتور پنلی در ایساتیس توسط تکنولوژی خط جوش LEAS  ایتالیا به صورت تمام اتوماتیک انجام می گیرد. یکی از ویژگی منحصر به فرد در خط تولید رادیاتور پنلی ایساتیس استفاده از فناوری پیوند دو ورق با حفظ ضخامت آن می باشد.
در برخی از خطوط تولید رادیاتور پنلی قبل از مرحله آستر و رنگ آمیزی جهت بالا بردن کیفیت رنگ سطوح در طی فرآیندی توسط مواد نانو چربی زدایی و تمیز می شود. از جمله خطوطی که این مرحله در آن به دقت انجام می شود می توان از رادیاتور پنلی ایساتیس نام برد.
در رادیاتور پنلی جهت افزایش عمر مفید و بالا بردن کیفیت رنگ تمامی سطوح رادیاتور پنلی ق از رنگ شدن در رنگ آستراپوکسی فرو میروند و سپس یا رنگ اپوکسی پلی استر به روش الکترو استاتیکی با تجهیزات تمام الکترونیکی پوشش داده می شود.
قبل از بسته بندی رادیاتور پنلی در کارخانه این رادیاتور ها در فشار 13 بار تست می شود و به صورت اتوماتیک در بسته بندی های حباب دار آماده عرضه به بازار می گردد.

چگونگی کارکرد رادیاتور پنلی:

رادیاتور پنلی قابلیت تولید در 6 نوع مختلف از نظر تعداد پنل و تعداد کانوکتور را داردکه شامل تک پنل ، تک پنل تک کانوکتور ، دو پنل ، دو پنلتک کانوکتور ، دو پنل دو کانوکتور و سه پنل سه کانوکتور می باشد که تصاویر آن در زیر نشان داده شده است.

در رادیاتور پنلی در پنل ها آب گرم خارج شده از موتورخانه یا پکیج در جریان است و این جریان باعث انتقال گرما به محیط می شود. در دل رادیاتور پنلی کانوکتور وجود دارد که وظیفه آن گردش هوای گرم تولید شده از جریان آبگرم در پنل می باشد در نتیجه رادیاتور پنلی دو پنل دو کانوکتور می تواند بهترین انتقال حرارت را داشته باشد که اکثر شرکت های تولید کننده از این مدل در تولید خود استفاده می کنند.

 

<div id="pos-article-display-5763"></div>

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.